Rules Turkish Category Rules [TR]

Status
Not open for further replies.

MAXIMUS

Admin
Reaction score
0

Turkish Category Rules [TR]​

1. Paylaşmadan Önce Arama Yapın
Yeni bir konu açmadan önce, benzer bir tartışmanın zaten var olup olmadığını kontrol etmek için forumun arama özelliğini kullanın. Böylece kategori düzenli kalır ve tekrarlar önlenir.

2. Açık ve Konuyla İlgili Başlıklar Kullanın
“Türkçe Yardım: Görev Problemi,” “Türkçe Megaladon Olayı,” “Yeni Başlayanlara Türkçe Rehber” gibi açıklayıcı başlıklar tercih edin. Böylece herkes konuyu hemen anlayabilir.

3. Mümkünse Türkçe Yazın
Bu kategori, Türkçe konuşan kullanıcılar için açılmıştır. Gönderilerinizi ve yanıtlarınızı mümkün olduğunca Türkçe yaparak topluluğun daha iyi anlamasını sağlayın.

4. Konu veya Bağlamı Belirtin
İçeriğin konusu, oyun modu, görev adı, istek veya tartışma odağı gibi gerekli detayları ekleyin. Örneğin “PvP çalışmıyor,” “item özellikleri” gibi açıklamalar okuyucunun konuyu hızlıca anlamasına yardımcı olur.

5. Saygılı ve Yardımsever Olun
Tüm mesajlarda nazik ve dostça bir dil kullanın; özellikle yardım isterken veya yardım sunarken. Sert eleştiriler, hakaret veya kırıcı ifadelerden kaçının.

6. Konuşmaları Konuya Odaklı Tutun
Bu kategori Türkçe dilindeki tartışmalar içindir. İngilizce genel yardım, tanıtım ya da ilgisiz sohbet gibi paylaşımlar başka kategorilere taşınmalıdır.

7. Forum ve Yasal Kurallara Uyun
Telif hakkı olan veya özel içerikleri izinsiz paylaşmayın. Kişisel bilgiler veya forum ya da yasaları ihlal eden içerik paylaşımından kaçının.

Status
Not open for further replies.